پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ بهمن ۱۳۸۷، ۸:۵۴

احمدی‌نژاد:

انقلاب اسلامی ایران اصلی ترین عامل تحولات جهانی است

انقلاب اسلامی ایران اصلی ترین عامل تحولات جهانی است

رئیس جمهور با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران پرقدرت ترین و اصلی ترین عامل در تحولات جاری جهان است ،گفت: انقلاب اسلامی ایران همه جا حاضر است و نقش تعیین کننده ای ایفا می کند.

به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران در مراسم تجدید بیعت دولت با آرمانهای بنیان گذار انقلاب اسلامی که صبح امروز برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: انقلاب عظیم اسلامی سی ساله شد و بدون تردید انقلاب اسلامی یک فراز بلند در استمرار حرکت انبیا الهی است.

رئیس جمهور ادامه داد:  انسانی که قله های کمال را طی کند می تواند یک جامعه سعادتمند و سرشار از عشق ومحبت را بنا کند و این موضوع در فطرت بشر نهاده شده است.

دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه در طول تاریخ، انبیا و صالحان همگی در این مسیر تلاش کرده اند گفت: انقلاب اسلامی یک گام بسیاربلند به سوی کمال بود و رمز ماندگاری انقلاب نیز همین موضوع است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی متصل به اصل و حقیقت دلها و فطرت انسانها است ،‌ تصریح کرد: وقتی حرکت ها برخاسته از عمق جان انسان، برای انسان و در مسیر رسانیدن انسان به خداوند باشد ماندگار می شود، البته این اتصال و پیوستگی از طریق خط امامت است.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی حرکتی بود که ارتباط بشریت را با انسان کامل برقرار کرد و نام امام و خط ولایت و امامت حیات آفرین و زندگی بخش است.

احمدی نژاد با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی یک برش و تصویر شفاف و نورانی از حرکت تاریخ انبیا الهی است ، گفت: انقلاب اسلامی تجلی بسیار متعالی از همه حقایق جاری در جهان است.

وی تصریح کرد:انقلاب اسلامی بدون تردید فصل نوینی درحیات جامعه بشری است و گرچه سی سال از آن می گذرد اما گذشت سی سال در حیات جامعه بشری زمان طولانی نیست.

رئیس جمهوری افزود: انقلاب اسلامی ایران پرقدرت ترین و اصلی ترین عامل در تحولات جاری جهان است و انقلاب اسلامی ایران درهمه جا حاضر است و نقش تعیین کننده ای ایفا می کند.

احمدی نژاد تاکید کرد: باور ما این است که با همه این عظمت و تحولات انقلاب هنوز در آغاز راه است و تحولات بزرگتر در راه است.

وی همچنین گفت: به فضل الهی تا برپایی کامل عدالت و یکتا پرستی و عشق و محبت در کره زمین این انقلاب توفنده تر و با شتاب تر راه خود را ادامه خواهد داد.

رئیس جمهوری گفت: انقلاب اسلامی ایران به گونه ای راه خود را ادامه می دهد که نسل سوم وچهارم انقلاب عمیق تر و با انگیزه تر از نسل اول در عرصه خواهند بود. 

کد خبر 825676

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha